Paikalla 4 vierasta ja ei kirjautuneita

Kuivapurjehdusta: Purjehtijan digitaaliset työkalut

Kalenteri
Toimintakalenteri
Päivä
21.3.2021 18:00 - 19:30
Omistaja
Eerik Hocksell

Kuvaus

Kuivapurjehduswebinaari 21.3.2021 klo 18.00 - 19.30

Hei impisiläiset!

Maaliskuun kuivapurjehdusilta järjestetään webinaarina Teamsilla. Aiheena on purjehtijan digitaaliset työkalut eli käydään läpi mobiilisovelluksia ja nettisivuja, joita veneillessä voi hyödyntää esimerkiksi merikarttojen, reittisuunnittelun, paikantamisen, säätilan, hinaustarpeen, retkisatamien, kilpailemisen jne. tiimoilta. Ismo Kurki pitää aluksi noin puolen tunnin mittaisen alustuksen asiasta, mutta pääosa ajasta on tarkoitus käyttää keskustellen. Eli tarkoituksena on, että webinaariin osallistujat kertovat mitä sovelluksia tai sivustoja itse käyttävät ja niiden hyvistä ja huonoista  puolista. Näin saamme mahdollisimman paljon käytännön tietoa purjehtijan digi-työkaluista jäsenistömme tietoon.

Webinaariin liitytään tästä linkistä

Webinaariin voi liittyä joko Teams-sovelluksella tai selaimella (Chrome ja Edge toimivat varmimmin). Kokoukseen liitytään omalla etu- ja sukunimellä (nimimerkilliset ja tuntemattomat poistetaan kokouksesta) ja liityttäessä laitetaan ainakin mikrofoni pois päältä. Jos jollekin Teamsin käyttäminen selaimella ei ole tuttua, niin tästä linkistä avautuu hyvä ja perustoiminnot kattava noin kymmenen minuutin mittainen ohjevideo.

Tervetuloa webinaariin! Digi-digi! Annan mielelläni lisätietoja 0405935144 / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ismo